Voetbaloverzicht: Eindrondes gestart

De reguliere competitie zit er in onze regio op, maar sommige ploegen maken nog kans op promotie via de eindronde.

KVK Ninove had Appelterre al in de eerste wedstrijd verpulverd waardoor de terugmatch een formaliteit was. Appelterre won met 1-0 maar KVK Ninove gaat naar de finale waar Maldegem de tegenstander wordt.

In tweede provinciale kreeg BOKA United de grote favoriet voorgeschoteld, maar BOKA toonde zich niet onder de indruk en won met 1-0 van Aarschot. D’Haveloose scoorde op het halfuur via het hoofd. Kester-Gooik startte de eindronde minder goed. Op het veld van Grez-Doiceau werd met 4-1 verloren.

Vilvoorde verliest testmatch

Mazenzele-Opwijk A kreeg Zuun op bezoek. De thuisploeg verloor met 2-3 waardoor winst op de volgende speeldag een must is.

In vierde provinciale moest een testmatch beslissen wie de nieuwe kampioen werd. Op het veld van KFC Meise maakten Vilvoorde en Kapelle o/d Bos er een thriller van en trok Kapelle o/d Bos aan het langste eind. Net voor affluiten bezorgde Potoms de Vilvoordenaren een koude douche.