Asse-Lennik, afspraak met de geschiedenis

Asse-Lennik blijft zijn succesvolle koers verder bevaren. Het klopte zaterdag Prefaxis Menen met 3-0 en blijft zo in het spoor van de top 2 (Roeselare en Antwerpen) in de play offs.

De komende week zal duidelijk maken hoe scherp BeHappy2 Asse-Lennik staat in die play offs. Woensdag trekken Johan Devoghel en zijn team naar Maaseik en zaterdag wordt, ook uit, gespeeld tegen Antwerpen.

Na deze belangrijke wedstrijden is het vlug de bagage maken voor de vlucht naar Moskou waar op dinsdag 24 maart de uitwedstrijd in de halve finale van de CEV-cup wordt gespeeld. Het is meer dan 25 jaar geleden dat de ploeg (toen als VC Lennik) kon doorstoten tot de laatste vier in Europa.

En dan is het nog niet gedaan want op zaterdag 28 maart komt Dinamo Moskou naar het Molenbos in Zellik voor de terugwedstrijd in diezelfde halve finale. Wie volleybal op topniveau wil zien, mag zeker niet ontbreken in het Molenbos. Afspraak met de geschiedenis!