Voetbaloverzicht : Vlotte overwinningen Wambeek en BOKA Utd.

KSC Wolvertem deed een gouden zaak door met 1-0 van Solrezienne te winnen. Op aangeven van Melvin Bouwmeester scoorde Bastin het doelpunt van de overwinning.  Doelman Bogaerts hield de bezoekers in de slotfase van de gelijkmaker.

VK Ninove kwam tegen Dikkelvenne onverwacht op voorsprong na een strafschopdoelpunt van Geeroms. Na de rust versierden de bezoekers ook twee elfmeters die feilloos werden omgezet. 1-2 verlies tegen een sterke tegenstrever.

Appelterre verloor met 1-3 van Maldegem en ziet leider Dikkelvenne uitlopen tot vier punten.

KFC Strombeek zet orde op zaken

KFC Strombeek versloeg SK Halle met 2-0. Archembeau en Meftah scoorden elk hun doelpuntje. Zaterdagavond kwam Ternat niet verder dan een 0-0 op het veld van Waver. FC Merchtem 2000 verloor met 3-1 van Bierbeek. Jonas Van Den Broeck scoorde een halfuur voor tijd de eerredder nadat Vergauwen de thuisploeg met een hattrick op 3-0 had gebracht. En ook VK Liederkerke beleefde een moeilijke namiddag. Betekom toonde zich met 1-4 te sterk.

Boka United ondervond niet de minste moeite met Black Star. Twee doelpunten van Cassenaer en twee van Ysenbaert legden de 4-0 ruststand vast. In minuut 50 zette Vanherreweghe de forfaitcijfers op het bord. FC Borght won met 1-2 van Pamel en blijft aan de leiding. Vermeiren en Di Miceli bogen enkele minuten voor tijd een 1-0 achterstand om.

Zuun en Oetingen verdelen de punten

Eendracht Hekelgem ziet KFC Meise verder uitlopen in het klassement. Hekelgem kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van SK Steenhuffel, terwijl KFC Meise de buren uit Wemmel verpulverde met 1-6. Met een 1-4 ruststand was de wedstrijd al gespeeld. Van Den Boeynant en Bogemans diepten de score na de rust verder uit.

FC Beigem zet zijn zegereeks verder. Na de 1-3 overwinning van verleden week won het deze keer met 2-0 van Relegem. Pas enkele minuten voor tijd opende Renard de score, Havugimana nam in blessuretijd alle twijfels weg. Eendracht Mazenzele won met 2-1 van Oviedo Asturiana. Doelman Trullemans scoorde de 1-0 vanop de stip. De Meersman verdubbelde de score na de rust. Topschutter Di Consoli kon milderen tot 2-1.

De topper tussen Zuun en Oetingen eindigde zoals ze begonnen was. Doelman De Vits kroonde zich tot man van de match na enkele knappe reddingen. Wambeek maakte tegen Brucom het verschil in de tweede helft. De Bel opende de score, Jamme en Du Rang gaven de zege wat meer glans. Lennik hield tegen Liedekerke B de drie punten thuis. Goubert, Nkulu en Baveghems zorgden voor de 3-0 voorsprong. T. Verhavert milderde tot 3-1.Twee doelpunten van Benker waren voldoende voor de 2-0 overwinning van Schepdaal tegen Linkebeek.

Topartikels bij Goeiedag.be