Voetbaloverzicht : Ternat verwent de supporters.

KSC Grimbergen  heeft zich knap verweerd tegen Ciney maar moest met 2-1 de duimen leggen. Bokila had blauw wit 20 minuten voor tijd langszij gebracht maar enkele minuten voor affluiten scoorde Dethier de 2-1 en stuurde Grimbergen zonder punten huiswaarts. Dender verloor met het kleinste verschil van Zele. Deppé lukte in minuut 89 de 1-0.

Deze week betaalde trainer Krystof Stefansky de prijs voor de tegenvallende resultaten en met diens vervanger Wielandts wil KSC Wolvertem zo snel mogelijk weg van de laatste plaats. Op het veld van Rebecq incasseerde het na zes minuten al een nieuwe tegenslag. Houman beging een strafschopfout, kreeg rood en Lutula opende de score. Nadien controleerde Rebecq de match en de bezoekers konden geen vuist meer maken. De Broyer verdubbelde de score en bracht de eindstand op 2-0.

VK Liedekerke verkeerde in bloedvorm maar kreeg in Eppegem zes doelpunten om de oren. Coenen zorgde voor de eerredder. Een herboren Ternat veegde Bierbeek van de mat en won met 7-1. Sleewaegen maakte een hattrick, Vermeir nam twee doelpunten voor zijn rekening. Zonder meer een knappe prestatie na  de pandoering van verleden week.

Hekelgem heeft geen problemen met Ramsdonk

Hekelgem won met 3-0 en houdt de koppositie in het vizier. Het kwam op voorsprong via een owngoal, Vanderveken de De Bolle gaven de zege wat meer glans. KFC Meise blijft koploper na een 5-2 overwinning tegen Ritterklub. Ritterklub incasseerde drie rode kaarten. Mazenzele won met 2-1 van Beigem. Verdoodt en De Ridder scoorden op vijf minuten tijd de 2-0, Riemer kon in het slot via de stip milderen.

Leider Zuun won met 0-1 van Tollembeek. Moreels scoorde net na de rust op aangeven van Hollemans. Kevin Segers telde Lennik uit met twee prachttreffers en bezorgde Oetingen een leuke namiddag. Wambeek ondervond heel wat moeite met Alsemberg en pas in de allerlaatste minuut kon DuRang een vroege achterstand uitwissen. Op basis van de tweede helft een verdiend punt voor de bezoekers.

Topartikels bij Goeiedag.be