Voetbaloverzicht : Wolvertem geeft voorsprong uit handen

KSC Grimbergen heeft tegen Tienen zijn tweede overwinning op rij geboekt. Grimbergen liep via Saliaj, Mabika en Bokila tot 3-0 uit maar Tienen kwam tot 3-2 terug. Toch hield blauw wit de drie punten thuis en pakt zo een 7/12.

In vierde klasse B speelde Wolvertem in de eerste helft Assesse weg. Bastin en El Yousfi zorgden voor de 0-2 ruststand. Maar na de pauze kwam de thuisploeg beter in de match en Wolvertem gaf de voorsprong uit handen. In de slotfase mikte de thuisaanvaller een strafschop tegen de lat en pakte geel blauw een punt mee naar huis.

Strombeek verloor en met 4-2 van promovendus Stockel. Via Haelterman en Archembeau haalde KFSC een 2-0 achterstand op maar was niet bij machtige om Stockel helemaal tegen het canvas te werken en incasseerde nog twee tegentreffers. Merchtem pakte een punt op het veld van Eppegem en mag doelman Arrasse bedanken. De goalie pakte in het laatste kwartier twee strafschoppen. Eerder was FCM op voorsprong gekomen via Ganseman. Eppegem kon nadien nog tegenscoren maar de ploeg van trainer Vanderidt pakte uiteindelijk toch een punt mee huiswaarts. VK Liedekerke speelde een behoorlijke match tegen Averbode, maar twee stilstaande fases bezorgden de bezoekers de overwinning.

Eerste punten voor BOKA

In tweede provinciale C won BOKA United, de fusieploeg tussen Daring Bodegem en Kapelle Sport, met 2-0 van Kosova. Jan Van Elsander scoorde in de eerste helft, Koen Van Elsander deed hem dat in de tweede helft na. Borght won met dezelfde cijfers van Black Star. Médard zorgde voor de 1-0 ruststand, Deriemaecker legde de 2-0 vast.

KFC Meise had het in een moeilijke match niet onder de markt tegen Relegem, maar Van Den Boeynants en Stuckens hielden de drie punten thuis.

Topartikels bij Goeiedag.be