Voetbalnieuws : Wolvertem start het seizoen met een gelijkspel

KSC Wolvertem is het nieuwe seizoen gestart met een 2-2 gelijkspel. Tegen het volledig onbekende Chatelet kwamen de wolven twee keer op achterstand maar nieuwkomer Bastin en Anasse op strafschop hielden toch een verdiend punt thuis.

Volgende week gaat de ploeg van trainer Stefanski op bezoek bij Assesse.

In de Beker van Brabant won Strombeek met 4-0 van Bosvoorde en lijkt klaar voor de nakende competitiestart. Het zelfvertrouwen kreeg verleden week nog een ferme deuk na een zwakke prestatie tegen Borgt. Maar zondag herpakte KFCS zich voortreffelijk.

Twee doelpunten van Roel Van Den Brande, Kamal en Bilal zorgden voor de ruime overwinning. Zondag wacht de verplaatsing naar Stockel, nieuwkomer in eerste provinciale en de eerste echte test dit seizoen. 

Topartikels bij Goeiedag.be