Alle voetbaltransfers seizoen 2014-2015 Goeiedag-Oost-Vlaanderen

We zetten voor u alle transfers voor het seizoen 2014-2015 van de 21 voetbalteams voor de 3 Goeiedag-gemeenten uit Oost-Vlaanderen (Aalst, Ninove en Denderleeuw) op een rijtje:

2de klasse

Eendracht Aalst

 • Trainer: Regi Van Acker
 • In: Ratko Vansimpsen (Dessel), Philippe Janssens (Westerlo), Elis Koulibaly (Anderlecht), Yoeri Lapage (Anderlecht), Kevin Kempeneer (SK Londerzeel), Niels Martin (terug van Berchem)
 • Uit: Lander Van Steenbrugghe (Vl. Ardennen), Gertjan Verhoeven (SK Londerzeel), Nick Van Belle (Dessel Sport), Stavros Glouftsis (?), Robin Nelis (Jong Lede), Tevin Kabeya (?), Gigli Ndefe (FC Oss)

3de klasse A

FCV Dender

 • Trainer: Stephane Demets
 • In: Lothar Hens (KV Mechelen), Jérôme Nollevaux (RWDM Brussels), Didier Cabumi (Lokeren), Julien Pé (Grimbergen), Miguel Santos Pravos (Tubeke), Ruben Thybaert (Standaard Wetteren), Ilias Rchidi (SK Berlare), Kieran Felix (Gent-Zeehaven), Remi Keromest (Aat).
 • Uit: Enzo Neve (Zele), Marko Petrovic (Westhoek), Cor Gillis (Heist), Mario Pruna (Heist), Alessio Baglio (?),Thierry Vandermeeren (Bocholt), Yanis Papassarantis (Union), Kenneth Leemans (RC Lebbeke), Lenny Droeven (Eppegem), Lee Colin (Antwerp), Jens Van Den Noortgate (Standaard Wetteren), Brian Vinck (Voorde), Jannick Weeghmans (Geel), Brian Moding (SK Londerzeel), Jari Bauwens (Olsa Brakel), Renaud Dotremont (?), Michiel Ricour (TK Meldert), Giala en Indiana Bourguignon, Brian Moding (Grimbergen), Steven Pepper (terug naar Australië), Thierry Vandermeeren (Bocholt), Kevin Wauthy (?), Norman Sylla (FC Duffel).

1ste provinciale

Eendracht Appelterre

 • Trainer: Patrick Asselman
 • In: Stijn Desert (Meerbeke), Koen Geerts (Opwijk), Patient Nkulu (Lochristi), Ben Mbemba (Meldert)
 • Uit: Gary Kulkens (Berlare), Osman Serbest (?), Timothy Van Den Berghe (Bonanza), Michael Van Oudenhove (Liedekerke), Maxime Gabrielli (Tervuren), Wesley Sonck (stopt), Samuel Fransaert (Denderhoutem)

TK Meldert

 • Trainer: Hans Canipel
 • In: Jaskin Carlier (Opwijk), Elias De Ridder (RC Lebbeke), Romain De Zutter (E. Aalst), Klaas Dillens (Diegem), Simon Duchi (Dender), Erwan El Khattabi (Terjoden), Joeri Hemerijck (Dender), Vincent Moens (Opwijk), Adrien Ngandoli (Dender), Michiel Ricour (Dender), Kenneth Saeys (Berlare), Gianni Scheerlinck (Londerzeel), Jeroen Smolders (E. Aalst), Jeremy Van Gelder (St. Wetteren), Cederic Van Opstal (VW Hamme)
 • Uit: Hamza Amazou (Pepingen), Olivier Antoons (Ternat), Jess Brouwers (Latem), Joachim De Block (RC Lebbeke), Bart De Valck (Strombeek, keeperstrainer), Bram Leyman (Pamel), Ben Mbemba (Appelterre), Ben Nuytinck (Lede), Miguel Quintana (onbekend), Giuseppe Riolo (Eernegem), Yvan Suarez (onbekend), Kristof Van Belle (SK Sint-Niklaas), Brecht Van Cauter (Lebeke-Aalst), Joren Vannijvel (RC Lebbeke), Olivier Verdeyen (RC Lebbeke), Joachim Verdonck (J. Lede), Michael Vijverman (stopt)

KVK Ninove

 • Trainer: Alain Merckx
 • In: Ridwane M’Barki (Liedekerke), Kasper Monné (Pepingen), Gillian Guldemont (Terjoden-Welle), Lander Van Den Branden (Terjoden-Welle), Daan De Luyck (Terjoden-Welle)
 • Uit: Jens Haelterman (FC Merelbeke), Gunter Thiebaut (stopt), Nils Rooms (stopt), Ruben Van Belle (Burst), Christophe Callebaut (stopt)

SV Voorde

 • Trainer: Fanno Nijst
 • In: Yannick Marchand (Ronse), Brian Vinck (FCV Dender), Glen Coppens (SK Terjoden-Welle), Jeremy Vander Linden (SK Terjoden-Welle)
 • Uit: Stijn Antheunis (stopt), Nickias Pardaens (Idegem), Nicky De Gussemé (Houtem), Michiel Hellebaut (Zottegem), Wouter Leirens (Burst), Stef Du Seuil (Oudenhove)

2de provinciale B

SK Lebeke-Aalst

 • Trainer: Peter De Vadder
 • In: Michael Delahayé (Sparta Geraardsbergen), Jo Renneboog (Denderhoutem), Bart Guldemont (Pamel), Jens Van Vaerenbergh (Voorde), Jonas Somers (Standaard Denderleeuw), Jonas Roelandt (Kerksken), Jelle Roelandt (Bambrugge), Stein Van den Abeele (De Pinte), Nick Van Hoefs (Terjoden-Welle), Yves De Roose (Terjoden-Welle), Mike Van Asbroeck (Sparta Geraardsbergen), Brecht Van Cauter (Meldert), Jonathan De Paepe (Bottelare), Thomas Van Den Bossche (Wieze)
 • Uit: Gianni Vocaet (Erembodegem), Mathieu Hulsmans (Denderhoutem), Glen Timmermans (Schoonaarde), Dean Timmermans (stopt), Joost Louvet (stopt), Jonathan Van Daele (VC Ressegem-Herzele), Quinten De Vos (stopt)

Osta Meerbeke

 • Trainer: Serge Beerens
 • In: Jens Van De Maele (Ophasselt), Steven Schaumans (Okegem)
 • Uit: Stijn Desert (Appelterre), Thomas Camu (Doggen), Jens Du Mongh (Nederhasselt), Davy De Brauwer (Mere), Tom De Beule (Nederhasselt), Brian De Bruyn (Nederhasselt)

3de provinciale D

VJ Baardegem

 • Trainer: Franky De Meersman
 • In: Kim Callaert (Opdorp), Christophe Fraiture (Mazenzele), Alex Roque (Opwijk), Kim Bal (Merchtem), Koen Van Den Berghe (Merchtem)
 • Uit: Niemand

Standaard Denderleeuw

 • Trainer: Dirk Van Vaerenbergh
 • In: Michiel Breynaert (EMI Essene), Didier Goubert (SK Denderhoutem), Yordy Vaeyens (EMI Essene), Joeri De Cooman (Voorde), Ayrton De Deyn (Meldert), Pallieter Van Stichel (Teralfene), Tim De Roeck (Hekelgem), Yves Timmermans (Liedekerke B), Tim Van De Velde (Appelterre), Nigel Van Den Meerssche (Teralfene B), Martin Van Thilborgh (Brucom), Diederik Bammens (SV Ressegem)
 • Uit: Kristof Bammens (Asse-Terheide), Jonas Somers (SK Lebeke-Aalst), Birger Van Den Driessche (Doggen), Jimmy Chavatte (stopt)

SK Erembodegem

 • Trainer: Guy D’Hauwers
 • In: Sam Droessaert (SK Terjoden-Welle), Vincent Van De Sype (SK Terjoden-Welle), Jan Matthijs (SK Terjoden-Welle), Gianni Vocaet (SK Lebeke-Aalst), Glen Van De Perre (TK Meldert), Jens Van Der Vurst (Massemen), Glen De Langhe (Bambrugge), Steven De Roock (Mere), Niels Cornand (TK Meldert), Jari Bourgeois (Eendracht Aalst), Thomas Van Damme (Eendracht Aalst)
 • Uit: Carl De Jonckheere (stopt), Carl Grysolle (stopt)

FC Kerksken

 • Trainer: Etienne Heestermans
 • In: Jens Spittael (Teralfene), Gien Reynaert (Herzele), Vincent De Bondt (SK Denderhoutem), Bjorn De Rouck (Idegem), Philip Rivera (Idegem), Laurens Hemerijckx (Borchtlombeek B), Jurgen Broeckaert (Borchtlombeek B), Jelmer Demetser (Vlezenbeek), Yannick Janssens (Haaltert), Jeroen Van Hemelrijck (Schelde), Jari Malfroid (SK Terjoden-Welle)
 • Uit: Ben De Moor (Oosterzele), Gert-Jan Van Damme (Nederhasselt), Kevin De Nie (?), Jonas Roelandt (?), Kevin Antonio (?), Miguel De Schrijver (?), Sven Soetens (?), Theo Van Der Linden (?)

VK Nederhasselt

 • Trainer: Bart Verplancke
 • In: Brian De Bruyne (Meerbeke), Joeri Dujacquier (Jong Geraardsbergen), Jens Du Mongh (Meerbeke), Bjorn D’Haese (Jong Geraardsbergen), Miguel De Decker (SK Terjoden-Welle), Yannick Bicqué (Opdorp), Fabrice De Vits (Okegem), Aiemen Ayed (Haalert), Laurenz Verloes (Ophasselt), Stef Van Vaerenbergh (Ophasselt), Stef Prové (Ophasselt), Gertjan Van Damme (Kerksken), Jonatan Roelandt (EMI Essene), Nicky Lievens (Hekelgem)
 • Uit: Glenn Van De Velde (Winnik), Bram Marginet (Hekelgem), Pieter Horlait (Teralfene), Tim Van Den Nest (?), Sam Van Den Nest (?), Dieter Van Malder (?)

4de provinciale D

FC Doggen Erembodegem

 • Trainer: Johan De Nutte
 • In: Jeroen De Feyter (EMI Essene), Joris Van Heck (Oudegem), Bjorn Noël (Moorsel), Jordan De Cocker (Pamel), Willem Verhofstadt (Gijzegem), Thomas Camu (Meerbeke), Birger Van Den Driessche (Standaard Denderleeuw), Aron Breynaert (EMi Essene), Bert Huizenga (Oudegem), Olivier Daeleman (Baardegem), Hans Moens (vrij), Robby Coppens (vrij)
 • Uit: Bruno Marginet (Haaltert), Jo De Lat (stopt), Christophe De Berlanger (stopt)

Gijzegem-Aalst

 • Trainer: Eddy Steenhaut
 • In: Bram Arijs (Hofstade), Kenny Boucquet (Bavegem), Jeff Bronder (Oudegem), Gilles De Block (vrije speler), Michael De Boeck (Herdersem), Nils De Brabander VC Ressegem), Kevin De Coninck (Mazenzele), Jody De Greve (Doggen), Nick De Putter (Hofstade), Kevin De Wilde (Oordegem), Glen Meert (Baardegem), Jens Meert (Baardegem), Christof Moens (Mere), Joeri Van Den Berghe (Masseen), Dimitri Van Den Borre (vrije speler), Glenn Van Den Borre (Terheide), Stefaan Van De Voorde (Oudegem)
 • Uit: Claudio Palmeri (Hofstade), Valentijn Van Mol (Oudegem), Willem Verhofstadt (Doggen)

SK Herdersem

 • Trainer: Bernardo Moraleda
 • In: Dave Audenaert (Moorsel), Onur Calik (Oordegem), Ali Cetin (vrije speler), Olumide Harris (vruije speler), Jeroen moortgat (SV Ressegem), Sven Petrre (Baardegem), Behar Ruca (vrije speler), Okan Taslidere (vrije speler), Frederic Torrekens (Ressegem), Michael torrekens (Ressegem), Brecht Van Driessche (Oudegem)
 • Uit: Ertugul Calik (onbekend), Michael De Boeck (onbekend), Kenneth Missotten (onbekend), David Struys (onbekend)

Hofstade

 • Trainer: Hanno Poep
 • In: Jochen Claus (Bambrugge), Glenn Jansegers (Oudegem), Claudio Palmeri (Gijzegem), Douglas Roelandt (Opwijk), Michiel Verwaeren (Oudegem)
 • Uit: Bram Arijs (Gijzegem), Chris De Lausnay (Overmere), Nick De Putter (Gijzegem), Jurgen Melckebeeck (Schelde)

Schroevers Moorsel

 • Trainer: David Coene
 • In: Ertegul Calik (Herdersem), Benny De Roeck (Baardegem), Joachim De Sutter (Massemen), Selim Gul (Herdersem), Miguel GutierrezArroyo ( vrje speler), Jonas Perdaen (Herdersem), David Struys (Herdersem), Robby Vanden Brempt (Bavegem), Andy Van Duysen (Sint Gillis), Brecht Vermeir (Sint Gillis)
 • Uit: Dave Audenaert (Herdersem), Yannik Arjs (Wit-Zwart), Tom Ceulemans (Oudegem), Kenneth Maes (Mere), Bjorn Noel(Doggen)

Jong Neigem

 • Trainer: Stefaan Derijck
 • In: Christophe De Bolle (Teralfene), Davy Paeleman (Zandbergen), Thomas Dedobbeleer (SK Lebeke-Aalst), Maarten Cardoen (Ophasselt), Pieter Bellemans (Ophasselt), Jeroen Vervust (Winnik), Droes Vanderstokken (Tollembeek), Bram De Beule (Meerbeke)
 • Uit: Niemand

Eendracht Nieuwerkerken

 • Trainer: Jo Van Den Haute
 • In: Floris Asselman (Borchtlombeek B), Mike Boukhian (Mere), Sonny De Moye (Pamel B), Jordy De Nul (Oordegem), Michaël De Schrijver (Denderhoutem), Glenn De Schrijver (Massemen), Senna De Smedt (Mere), Casper Dooms (Mere), Emrah Cera, (Wieze), Firat Ceran (Wieze), Sammy Haegeman (Denderhoutem), Rychard Karapetyan (Mere), Yono Matthys (Denderhoutem), Jimi Paeleman (Mere), Kevin Piro (Denderhoutem), Bledi Pollozheni (Mere), Nick Sergeant (Herzele), Gert Sergeant (Herzele), Jeroen Snoeck (Mere), Sclim Taslidere (Lebeke-Aalst), Joni Van Cauwenbergh (Meerbeke), Nick Van Damme (Mere), Timothy Van Lathem (Mere), Jonas Van Outreve (Standaard Denderleeuw)
 • Uit: Waell Achouri (?), Dimitri Van Essche (?)

Panters Okegem

 • Trainer: David De Ville
 • In: Christophe Van Cauwenbergh (Vlierzele), Jonathan Spitaels (Ophasselt), Vincent Eylenbosch (Ninove), Joachim Eylenbosch (Nederhasselt), Jeroen Van den Stock (Borchtlombeek), Farid Yahiya (Ophasselt), Gilles Dubois (vrij)
 • Uit: Fabrice De Vits (Nederhasselt), Steven Schaumans (Meerbeke), Olivier Lammé (stopt), Gino Penne (?), Joost Geldhof (?)

Voor de voetbaltransfers in de 14 Goeiedag-gemeenten in Vlaams-Brabant klikt u hier.