Recreatiesporters lopen 18de sessie

De Affligemse Recreatiesporters (ARS) starten op zondag 15 september aan de 18de Affligemse free to run. De start is om 9.30 uur op het jeugddomein Verbrugghen op de Brusselbaan 2. Er dient geen voorafgaande inschrijving te gebeuren.

Ook de daaropvolgende zondagen kun je nog aansluiten op hetzelfde uur en plaats. Zelfs op dinsdag- en donderdagavond kun je onder begeleiding je conditie opbouwen, met afspraak om 19.30 op de Finse piste (afspraak en start: parking Bellekouter, Bellestraat) en later beurtelings in de woonwijken van Affligem.

Het programma duurt 10 weken en dan kun je ‘met gemak’ een half uurtje zalig joggen of 5.000 m lopen. Ook is er gelegenheid voor gevorderden om zelfs nog verder op te bouwen tot 10.000 en meer. De geslaagden ontvangen later een diploma. Deze ‘Free to run’ wordt gratis aangeboden en er is ook een verzekering voor alle deelnemers.

Wie vooraf verwittigt, kan ook beroep doen op sportieve kinderopvang vanaf 4 jaar.

Info: sportdienst Affligem  053-68.57.91, website: www.a-r-s.eu.