OCMW viert vrijwilligers Ter Borre

Om de vrijwilligers te danken voor hun geweldige inzet organiseert OCMW Grimbergen jaarlijks een feestje voor de vrijwilligers. Dit jaar was het ook een speciale editie. ‘Het is voor de 20ste keer dat we de vrijwilligers van Ter Borre, dik verdiend, in de bloemetjes zetten’, vertelt Trui Olbrechts, OCMW voorzitter.

Vrijdag 6 september genoten de vrijwilligers van een gezellig onderonsje met barbecue in HawaĂŻaanse sfeer.

De voorzitter benadrukte ook dat het 40 jaar geleden is dat het eerste  dienstencentrum zijn deuren opende. Nu zijn er meer dan 120 in Vlaanderen. ‘En  overal hebben ze zeker een ding gemeen. De vrijwilligers zijn er overal onmisbaar en geven een grote meerwaarde aan de werking.’

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...