Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken bedankt vrijwilligers

De vrijwilligers van woonzorgcentrum Henri Vander Stokken in Pepingen verdienen applaus en waardering, en daarom werden ze gevierd. Ze werden verwend met een heerlijk diner en een mooie attentie als dank voor al hun warme inzet voor de bewoners en medewerkers. De week voordien namen de vrijwilligers nog deel aan een opleidingsmoment onder het motto levenslang leren. “Dat de vrijwilligers aansluiten bij de warme visie van het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken is duidelijk”, klinkt het. “We hopen dan ook op een blijvende samenwerking.”

Vrijwilligershanden blijven welkom. Wie wat tijd kan vrijmaken kan terecht bij Charlotte De Roeck via levenenwonen@wzchvanderstokken.be of 02/363.07.01.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland