Castaar Foundation schenkt elektrische steps aan Huize Ter Loo

De tweede Castaar Foundation-actie was opnieuw een groot succes. Reclamebureau Castaar wil met hun Foundation merchandising produceren en verkopen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om verschillende goede doelen te steunen en projecten op te starten. Zo zamelden ze onlangs nog 1.250 euro in met de verkoop van hun eigen merchandising. De opbrengsten werden geschonken aan het goede doel Huize Terloo, een orthopedagogisch centrum in Bellingen waar medewerkers zich 24/7 inzetten om de 60 kinderen en jongeren van de nodige ondersteuning te voorzien. Zij hadden er elektrische steps nodig zodat jongeren ouder dan 16 jaar zelf naar hun hobby of studentenjob kunnen gaan. In samenwerking met Sterckx – De Smet / Bike 4 Mobility, een klant van Castaar, werd daarvoor gezorgd. Ze schonken niet minder dan 3 elektrische steps aan Huize Ter Loo.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland