Stap nog een bibbertocht van Pasar Opwijk mee!

Sinds 2017 organiseert Pasar Opwijk landelijke wandelingen van telkens ongeveer 9 km in Opwijk of in een buurgemeente. Na al die jaren zijn de bibbertochten een begrip geworden voor vele stappers uit Opwijk en omliggende dorpen.

Dit seizoen waren er achttien tochten waar ruim 550 wandelaars een gezonde sociale beweging in de winterdagen deelden. Dit is de verdienste van alle deelnemers en organisatoren.

Een babbel, gezonde buitenlucht, beweging in de winterdagen en dat allemaal op een haalbaar tempo, dat is stappen bij Pasar Opwijk. Acht vrijwilligers gidsen elke dinsdag van november tot eind februari een tocht in de natuur. De laatste bibbertocht van dit seizoen vindt plaats op dinsdag 27 februari met vertrek om 9 uur te Dorp 46 in Mazenzele.

Iedereen is welkom.

Meer info voor alle activiteiten op www.pasar.be/opwijk

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk