Veel te beleven bij De Duizendpootrakkers

Het bruist van de activiteiten bij Basisschool De Duizendpootrakkers. Directeur Sam Panckoucke en zijn team mochten om te beginnen terugblikken op een succesvolle quizavond op zaterdag 21 januari. Twintig teams namen deel. De opbrengst gaat naar de bosklassen van de leerlingen.

Maar er is nog meer want op 10 februari organiseert de oudervereniging in samenwerking met het schoolteam een filmvoorstelling en lichtjeswandeling ten voordele van het goede doel ‘Boven De Wolken’.

Er is onder meer een filmvoorstelling voor kinderen op school vanaf 16u met keuze uit drie films. Het sfeervol trefpunt met drankjes, soep en hotdogs op de school opent vanaf 16u30 tot 21u. Tot slot is er de lichtjeswandeling van 3km door Opwijk voor jong en oud met een eerste vertrek op school vanaf 18u30 en een volgende om 19u.

Online inschrijven is verplicht en kan tot en met dinsdag 7 februari en kan via QR-code of https://form.jotform.com/223562505576055 (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk