Politie en parket voeren onderzoek naar verdacht overlijden in centrum Opwijk.

Politie en parket voeren momenteel een intensief onderzoek naar een verdacht overlijden van de zestigjarige A.C. uit Opwijk. Het slachtoffer werd maandagochtend in de tuin van de Sint-Pauluskerk aangetroffen dicht bij de woonplaats van het slachtoffer. Op basis van de autopsie wordt uitgegaan van een verdacht overlijden.

Het was een voorbijganger die maandagochtend het levenloze lichaam van de 60-jarige vrouw ontdekte. De hulpdiensten waren zeer snel ter plaatse. Maar alle hulp kon niet meer baten. Het parket ging onmiddellijk uit van een verdacht overlijden. Het parket is momenteel zeer karig met informatie.

Burgemeester Inez De Coninck heeft het over een bizarre en zeer tragische zaak. Het parket Halle-Vilvoorde wenst voorlopig niet reageren. Het onderzoek is nog volop aan de gang.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk