Nieuw Bancontactpunt op Hof ten Hemelrijk

In het begin van dit jaar had Batopin nv de intentie om een nieuw Bancontact cashpunt te plaatsen aan het station van Opwijk. Batopin is een vennootschap die in opdracht van vier grootbanken, Belfius, BNP Paribas, ING en KBC een nieuw netwerk van cashpunten over het hele land gaat beheren.

“Het station is evenwel niet centraal in de handelskern gelegen,” aldus schepen van Middenstand en K.M.O. Evelien Beeckman (Open Vld). “Het Hof ten Hemelrijk bleek een zoveel betere locatie. Het bankpunt komt er vooraan op de parking, langs de zijgevel van het huis gelegen Kloosterstraat, 5. De beveiligde ATM-kiosk zal op de huidige fietsenstalling komen te staan. Die wordt opgeschoven waardoor er wel een parkeerplaats sneuvelt.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk