Vlaanderen Zingt komt opnieuw naar Opwijk!

Vlaanderen Zingt, dat is meezingen met populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Een complete jukebox van liedjes in onze eigen taal, maar ook in andere talen. Kortom, allemaal nummers die herinneringen oproepen, waarbij je uit de bol gaat en die je heel gemakkelijk zelf meezingt.

Na de succesvolle editie in 2021 komt hét meezingevenement dus opnieuw naar Opwijk op zaterdag 10 september 2022 om 20 uur. De place to be is Markt in het Opwijkse centrum. Er is niet alleen het optreden van de Wim Leys Band, maar om 23.45 uur is er ook nog DJ Negration.

Schepen van Cultuur Jan Coeck: “Bezoekers worden gevraagd uit volle borst mee te zingen en zich te laten gaan op succesnummers van ABBA tot Willy Sommers, van John Denver over Edith Piaf tot Robbie Williams en van Will Tura en Clouseau tot Samson & Gert.

Iedereen krijgt ter plaatse een gratis zangkrantje. Dit krantje is de leidraad doorheen de avond: je vindt er de liedjesteksten in, maar je kan er ook mee zwaaien en je enthousiasme tonen. De toegang is gratis.”

We zoeken ook nog ambiancemakers. Het evenement start om 20 uur. In een eerste deel warmt de Wim Leys Band gedurende één uur het publiek op. Na de pauze volgt een grote zanghappening met lokale podiumzangers. Hiervoor zoeken we enthousiastelingen die op het podium meezingen en ambiance maken. Zangtalent bezitten is geen vereiste.”

Wie zich hiervoor geroepen voelt kan zich melden via:

https://vrijetijd.opwijk.be/vlaanderen-zingt-zoekt-podiumzangers

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk