Wandelclub Horizon zag een pak wandelaars langs komen

De Horizon kleurde wandelaars! Dit jaar viert wandelclub Horizon haar dertigste verjaardag. Het jubileumjaar werd ingezet met een Valentijnswandeling op zaterdag 12 februari. En of het een succes was! Voorzitter Jozef Meersman en zijn team hadden de weergoden aan hun zijde staan want het was een topweertje om te wandelen. Er waaide een frisse bries maar de zon trok alle registers open of anders gezegd, ideaal weer om eens te gaan stappen en Nijverseel te verkennen.

In Familieheem was het drummen want liefst 1617 wandelaars passeerden aan de inschrijvingstafel. “We gaan zeker niet klagen,” aldus voorzitter Meersman. “In 2020 waren het er wel 2163! Maar we zijn blij met de talrijke opkomst voor onze eerste van zeven tochten die we in 2022 organiseren.” De twee volgende zijn de Lentewandeling en de Kravaalbostochten op respectievelijk 14 en 6 juni. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk