Kort Opwijk: Problemen met het dak van de sporthal

De aannemer was begonnen met de werken aan het hoofddak maar de koepels en de kleine daken moeten nog vernieuwd worden. Maar alvorens die tweede fase kan worden aangevat dient eerst nog een aannemer gevonden voor de regenwaterputten. Hopelijk kan dat werk aangevat worden in januari. Er was een serieus probleem met het hoofddak. De aannemer van de dakdichtingswerken werd in gebreke gesteld. Hij voerde het werk niet uit zoals voorzien. Dat diende in fasen te gebeuren (stuk open, stuk dicht) maar hij nam bijna de helft van het dak weg! Die dag begon het ook te regenen met waterschade tot gevolg en de sporthal moest gesloten worden. Dat laatste was niet voorzien. Alle schade zal op de aannemer verhaald worden. Ondertussen is de sporthal wel al een tijdje terug op en er zal toegekeken worden als de aannemer  aan de volgende fase begint. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws