MOZA-IK woensdag weer open

De sneltesten die er toe geleid hebben dat de gemeentelijke buitengewone basisschool MOZA-IK dicht ging omdat er een aantal positieve gevallen waren, bleken onbetrouwbaar te zijn. Op vrijdag werden alle betrokkenen opgeroepen om zich te laten testen door het mobiel testteam van het UZ Leuven. Ondertussen zijn alle resultaten bekend en die bleken negatief over de hele lijn. Ook wie bij de sneltest positief testte bleek uiteindelijk negatief.

Daarom gaat de school woensdag weer open. Een tweede testronde was gepland voor donderdag 11 maart zal niet plaats vinden gezien de negatieve testresultaten van de eerste testronde. Desondanks wordt aangedrongen waakzaam te blijven met o.m. hobby’s en contacten met kwetsbare personen, zoals grootouders. De school heeft alle betrokken ouders en leerkrachten op de hoogte gebracht.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk