INZET lanceert warme kaartjesactie

Zondag is het Valentijn. In deze barre tijden moeten we de mensen die we graag zien al veel te lang missen. Iedereen hunkert naar meer sociaal contact. Om mensen van op afstand toch wat dichter bij elkaar te brengen, lanceert INZET een kaartjesactie.

Via een online formulier op de website van INZET (www.inzet-opwijk.be) kunnen inwoners van Opwijk een boodschap ingeven. Vervolgens kunnen ze kiezen uit 2 kaartjes: ‘Uit het oog, maar zeker niet uit het hart’ en ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’. INZET zorgt er dan voor dat het handgeschreven kaartje bij de geadresseerde in de brievenbus terechtkomt.

‘We hebben hiervoor 600 kaartjes voorzien. Op deze manier willen we heel veel liefdevolle en warme boodschappen verspreiden,’ klinkt het bij INZET.

Meer info? Marijke De Vis – 0479 98 42 74

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk