Morgen vaccinatie in WZC De Oase

Morgen (dinsdag 19 januari) worden de bewoners van WZC De Oase gevaccineerd met het Pfizer-BioNtech vaccin. Sinds 2 januari is het WZC van welzijnsvereniging OPcura volledig coronavrij na een uitbraak van het virus die tien weken heeft geduurd.

De Raad van Bestuur van OPcura liet een spandoek aan de hoofdingang van het woonzorgcentrum ophangen om haar steun betuigen aan de bewoners en de medewerkers.

Het vaccin wordt in twee dosissen toegediend. Het tweede vaccinatiemoment wordt 21 dagen later ingepland, namelijk op dinsdag 9 februari 2021. Morgen wordt het vaccin toegediend aan alle bewoners van het woonzorgcentrum met inbegrip van het kortverblijf, maar niet aan bewoners van de serviceflats of gebruikers van ons dagverzorgingscentrum ’t Zonnedal.

Ook alle medewerkers van welzijnsvereniging OPcura krijgen het vaccin met uitzondering van de medewerkers huishoudhulp met dienstencheques. Ook jobstudenten en stagiairs krijgen een vaccin tijdens deze eerste fase.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk