Kom Opwijk Tegen Kanker

Naar jaarlijkse gewoonte zal Kom Opwijk Tegen Kanker deelnemen aan de 1000 km tegen kanker. Zo wil de groep rond OPcura voorzitter Peter Beerens zijn steentje bijdragen in de strijd tegen kanker. Normaal organiseren zij een gourmetfestijn om geld in te zamelen voor hun deelname maar dit jaar kan dat uiteraard niet. Toch is er een alternatief: een online quiz waar je vanuit je luie zetel kan aan deelnemen. De quiz vindt plaats op vrijdag 29 januari om 20 uur. Inschrijven kan door uw contactgegevens (ploegnaam, contactpersoon, telefoonnummer en mailadres waar we de link mogen naartoe sturen) door te mailen naar beerenspeter@hotmail.com en 20 euro deelnameprijs over te schrijven op rekeningnummer BE39 7341 5515 2519 met als mededeling: “Quiz + uw ploegnaam”. De deelnemers ontvangen dan een link om deel te nemen aan de online quiz, en meer (praktische) info over het verloop ervan.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk