De Gatspoëters hebben (niet eens) de helft gestolen geld terug

De oproep die De Gatspoëters deden aan de dief of dieven die er met een deel van de opbrengst van hun prinsverkiezing van door ging(en), heeft resultaat opgeleverd. In de brievenbus die de Gatspoëters in hun oproep hadden opgegeven zat een briefomslag met daarin 840  euro.

Op de briefomslag stond (in drukletters): “We hadden dit niet mogen doen, sorry”. De dief of dieven voegt er wel aan toe dat er geen 2000 euro werd gestolen. De Gatspoëters zijn echter zeker dat er in de gestolen enveloppe minstens 2000 euro stak. Zij hopen het restant ook nog terug te krijgen.

Ondertussen zijn er wel al een paar solidariteitsacties opgestart. Die blijven dus van kracht. Het extra geld zal door De Gatspoëters goed besteed worden, hebben ze beloofd.

OPWIJK Geld Terug

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...