Mazels Toneel zoekt een lijk, reservatie via website

In maart komt Het Mazels Toneel met een nieuwe productie: “Lijk gezocht !”, een grondige bewerking van de komische triller “Wanted one body” van Charles R. Dyer, in een regie van Marleen De Meersman.

Voor deze nieuwe productie zal je vanaf maandag 13 januari 2020 kunnen reserveren. Dit zal voortaan enkel nog kunnen via de website https://hetmazelstoneel.be. Reservaties via het inmiddels voor velen vertrouwde e-mailadres van het Mazels Toneel of via telefoon zal niet meer kunnenOPWIJK Mazels Toneel.

Bij je bezoek aan de website zal je de op dat ogenblik nog beschikbare speeldata te zien krijgen, waaruit je jouw keuze kan maken en waarna je het door jou gewenste aantal plaatsen kan reserveren. Je ontvangt vervolgens per e-mail de bevestiging van je reservatie op de door jou gekozen dag met vermelding van het aantal gereserveerde plaatsen.
In De Kersenpit in Mazenzele zijn opnieuw 9 opvoeringen ingeplant. De speeldata zijn: vrijdag 6 maart, zaterdag 7 maart, woensdag 11 maart, vrijdag 13 maart, zaterdag 14 maart, zondag 15 maart, woensdag 18 maart, vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart 2020.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk