Succes en massa volk voor kersthappening op 't Eeksken

De kersthappening op het Eeksken is elk jaar weer opnieuw een succes. Er wordt dan ook hard aan gewerkt met vele vrijwilligers. Vrijdagavond was er dan ook heel veel volk opgedaagd op het terrein tegenover Bloemen en Planten Lissens.

Het is altijd weer opnieuw een gezellige plek om vrienden en buren te ontmoeten en even bij te praten. De opbrengst gaat naar het Duchenne Parent Project. Verschillende Opwijkse acties hadden hetzelfde doel uitgekozen. En met een fijne discobar op de achtergrond werd het zo een beetje een Opwijkse Warme Week.

OPWIJK Kersthappening 1


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...