Ruim 150 schuiven benen onder tafel

Ruim 150 Merchtemnaren schoven zondagmiddag de beentjes onder tafel in Zaal Vijverdal. Op uitnodiging van Welzijnszorg Merchtem kwamen mensen die het wat minder goed of gemakkelijk hebben samen om lekker te eten. Senioren, alleenstaanden, mensen met een beperking … het was één grote familie. Burgemeester Maarten Mast en schepen David De Valck kwamen hen een riem onder het hart steken met een cheque van 250 euro.

MERCHTEM Eetfestijn eenzamen


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...