Kersthappening voor Duchenne Parent Project

Morgenavond (vrijdag 19 december) kan je op het Eeksken terecht voor een kersthappening. De opbrengst van deze happening gaat naar Duchenne Parent Project. Het belangrijkste doel is niet zozeer hoge bedragen te verzamelen maar mensen te sensibiliseren van wat de ziekte van Duchenne is en dit op een positieve, warme manier onder de aandacht te brengen om zo meer bekendheid te geven aan de ziekte en vooral het onderzoek ervan.

Toch zijn er al heel wat Opwijkenaars die hun steentje hebben bijgedragen. . Het personeel en de klanten van Handy Home Merchtem hebben hun rospot aan het project geschonken en ook Café De Plets schenkt zijn rospot. Lotte Berghman uit Opwijk heeft zelf getekende kerstkaartjes verkocht voor DPP. Marc Van Verre schent een deel van de opbrengt van zijn zelf gemaakte Haloumi-kaas en Tine Tirez bakt honderden brownies voor DPP.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 20 december vanaf 19 uur aan de kantine van Omnisport Eeksken, rechtover Bloemen en Planten Lissens.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk