Jaak Pijpen, peter van Opwijkse dierenvoedselbank

OPWIJK Jaak PijpenEen paar maanden geleden begonnen een aantal Opwijkse vrijwilligers met een voedselbank voor dieren. Nu konden ze dierenliefhebber en TV-figuur Jaak Pijpen strikken als peter.

Lees: http://www.goeiedag.be/opwijk/2019/10/dierenvoedselbank/

Jaak Pijpen is bekend van TV, een uitgesproken paardenliefhebber en drijvende kracht achter Woef, het dierenmagazine dat maandelijks in de krantenwinkel ligt. Jaak was als dierenvriend én Vlaams-Brabander meteen gecharmeerd door de vraag om peter te worden van de eerste dierenvoedselbank van Brabant:

“Dierenvoedselbank Opwijk combineert de zorg voor dieren en voor mensen. Dat vind ik bijzonder belangrijk. Ik steun graag initiatieven met een groot hart voor mensen die het – vaak buiten hun wil – moeilijker hebben. Als ik daar mijn steentje kan toe bijdragen, dan doe ik dat met veel plezier!”

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com