Jaak Pijpen, peter van Opwijkse dierenvoedselbank

OPWIJK Jaak PijpenEen paar maanden geleden begonnen een aantal Opwijkse vrijwilligers met een voedselbank voor dieren. Nu konden ze dierenliefhebber en TV-figuur Jaak Pijpen strikken als peter.

Lees: http://www.goeiedag.be/opwijk/2019/10/dierenvoedselbank/

Jaak Pijpen is bekend van TV, een uitgesproken paardenliefhebber en drijvende kracht achter Woef, het dierenmagazine dat maandelijks in de krantenwinkel ligt. Jaak was als dierenvriend én Vlaams-Brabander meteen gecharmeerd door de vraag om peter te worden van de eerste dierenvoedselbank van Brabant:

“Dierenvoedselbank Opwijk combineert de zorg voor dieren en voor mensen. Dat vind ik bijzonder belangrijk. Ik steun graag initiatieven met een groot hart voor mensen die het – vaak buiten hun wil – moeilijker hebben. Als ik daar mijn steentje kan toe bijdragen, dan doe ik dat met veel plezier!”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk