Toneelkring Vrij & Blij speelt ‘Striptease’

De nachten worden langer en dan staat naar jaarlijkse gewoonte de Assese toneelkring Vrij & Blij opnieuw met een productie op de planken. Dit jaar brengen de spelers ‘Striptease’, een hilarische komedie van Kamiel Kemels in een regie van Gert Boey. Het toneelstuk speelt zich
af in de immer boeiende wereld van het gemeentehuis. Want daar wordt hard gewerkt, of toch niet? De afdeling Burgerlijke Stand van Frank, Bruno en Harry staat onder het strenge gezag van ‘The Iron Lady’ Claire Staelens, een warmbloedige mannenhaatster. Om hun bazin wat te
laten afkoelen, bedisselen de bedienden een gewaagd plannetje. De toeschouwer is tijdens het stuk getuige van talloze schandalen, al komt op het einde de ‘naakte’ waarheid wel boven.
Toneelkring Vrij & Blij speelt ‘Striptease’ op vrijdag 6, zaterdag 7 en maandag 9 december om 19.30 uur en op zondag 8 december om 14.30 uur, telkens in het CC Asse. Tickets kosten tien euro en kunnen gereserveerd worden via vrijenblijasse@hotmail.com, bij de spelers of in de
Standaard Boekhandel.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk