UPDATE Brand in Opwijk

UPDATE : Het gemeentebestuur van Opwijk stuurde via be-alert volgend bericht:

Door de felle brand in schrijnwerkerij Van Rossem vlakbij Leirekensroute zijn er brandresten verspreid richting Doortstraat en Neerveldstraat. Deze bevatten geen asbest en zijn niet schadelijk. Onze gemeentewerklieden maken de openbare weg vrij. Aan de omwonenden wordt gevraagd om brandresten die op hun eigendom terechtgekomen zijn, zelf op te ruimen.
De brandweer blust momenteel nog na en blijft ter plaatse zolang dit nodig is.
Alle schadegevallen door vliegvuur mogen vanaf morgen 23 september 2019 gemeld worden bij onze noodplanambtenaar via T 052 36 51 27 of E noodplan.ambtenaar@opwijk.be. Bij e-mail graag volgende gegevens bijvoegen: naam, adres, telefoonnummer, omschrijving en foto’s van de schade.

Foto’s: Khalil Amlah

OPWIJK Brand 3 (Khalil Amlah‎) OPWIJK Brand 4 (Khalil Amlah‎)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk