Eerste KANA bierfestival

KANA dat zijn Pieter ‘Chewie’ Vermeiren, Stijn Leemans en Karel Van Cutsem. Drie jonge brouwers die werken aan een eigen biertje. Maar als bieramateurs organiseren zijn op 24 augustus hun eigen bierfestival. Dat vindt plaats aan de arena in het park van Spechteshof.

Van 13 tot 19 uur kan je er 50 verschillende bieren van 12 verschillende brouwerijen proeven. De toegang is gratis en je kan er genieten van een optreden van de Mighty Campfire Punks tijdens het degusteren van lekkere biersoorten.

Hun naam ontleende het drietal aan de bijbelse Bruiloft van Kana waar Jezus water in wijn veranderde. Een vijftal cafés hebben toegezegd om na het bierfestival een aantal van de gepresenteerde biersoorten bijzonder in de kijker te stellen. Het gaat om Thursdays, de Pletsj, Karbon en Apollo in Opwijk en Bruce & Blues in Lebbeke.

Ondertussen werken de drie KANA-isten verder aan hun eigen KANA bier.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk