Klopjacht op inbrekers maar politie vat zwartwerkers

 

De politie heeft deze dinsdagmiddag een klopjacht gehouden op inbrekers op de grens van Meise en Grimbergen. Dat leverde echter niet het gewenste resultaat op. In plaats van de inbrekers werden twee zwartwerkers opgepakt die het op een lopen hadden gezet.

Verschillende combi’s en ook een politiehelikopter werden deze middag ingezet nadat inbrekers hun slag hadden geslagen in een woning in de Zijpstraat. Ter hoogte van de Eversemsesteenweg werden twee verdachten in de boeien geslagen. Zij waren op de loop gegaan toen ze de politie zagen maar bleken niks met de inbraak te maken te hebben. Ze waren in de omgeving aan het werk op een veld. Vermoedelijk gaat het om zwartwerkers uit het Brusselse. Beide werden intussen opnieuw vrijgelaten. Over de omvang van de buit bij de inbraak is niets bekend.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise