Eeksken Kermis

Vrijdag en zaterdag kan je op het Eeksken terecht voor de tweede editie van de vernieuwde Eeksken Kermis die vorig jaar opnieuw werd opgestart. Vrijdag wordt meteen een knalopening met de tweede editie van de Drie Wijzen, een plaatselijke versie van de TV-quiz die in goede banen wordt geleid door Joeri Van Mulders. De drie wijzen zijn Tim Hellinckx, Steven Van der Plas en Pieter ‘Chewie’ Vermeiren (foto).

Op zaterdag is er een ‘geburenontbijt’ (tussen 8 en 11 uur), gevolgd door een wandeling (11 uur) onder leiding van Hugo Lissens, auteur van het boek ‘Het Eeksken’. Diezelfde dag staat er ook nog een fietszoektocht, een muzikale bingo en een line-dance-demonstratie op het programma. Vanaf 17 uur is er muziek met Vinyl on Wheels. Voor de kleinsten zijn er springkastelen en ballonnen blazen.

Opwijk De Drie Wijzen

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk