Wayenberg kermis in western sfeer

Hou 27, 28 en 29 juli in je agenda vrij voor Wayenberg kermis die dit jaar al voor de 47ste keer wordt georganiseerd. Het gekke is dat Wayenberg eigenlijk niet bestaat, het is de samentrekking van Waaienberg (Opwijks grondgebied) en Weyenberg (Merchtemse bodem). Maar de kermis bestaat wel natuurlijk. Dit jaar kozen de organisatoren voor een western sfeer met een heus cowboy tentenkamp, authentieke Western Games en het optreden van de Missouri Victorian Dancers.

Op zaterdag 27 juli wordt de kermis geopend met een dansavond met Just for You. Zondag is er een omvangrijk programma met Boeren-Bike, georganiseerd door de KWB, en een paardenmarathon in de voormiddag. In de loop van de dag is er een resem animatie en optredens, o.m. van de lokale vuurspuwer Chewie Vermeiren en van zes vlegeldorsers. De zondag wordt afgesloten met het traditionele bal met het Orgel De Cap.

Maandag zijn er fietsende senioren en een kleinveetentoonstelling. De dag wordt afgesloten met een optreden van William. Voor een volledig programma, zie de affiche hieronder.

Affiche Wayenberg kermis

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk