60ste editie Veldkantkermis biedt voor elk wat wils

 

De 60ste editie van Veldkantkermis is gisterenavond feestelijk geopend met dansorkest ‘New Bis Band’ in de feesttent aan het Lintbos.

Vandaag opent om 14 uur de rommelmarkt en even later ook de kermisattracties. Voor het jonge volkje zijn er ook heel wat activiteiten rond de ‘Playmobiel’. Ook de sportievelingen komen aan hun trekken. Om 16 uur gaat de 12de editie van de Veldkantjogging van start in samenwerking met atletiekclub Grimbergen. Om 21 uur gaat het dak eraf tijdens de Nacht van de Veldkant met discobar Steve McDonald die zijn vijftigste verjaardag viert.

Zondag om 9 uur ronken de vintage tractoren al voor een rondrit en om 11 uur, na de eucharistieviering, is het de beurt aan de oldtimers. In de namiddag is er om 13 uur het 20ste groot petanquetornooi. De slotdag staat in het teken van de jaarmarkt met speciale prijzen voor de deelnemende inwoners van de wijk. Ook de jaarlijkse vriendenschieting op de twee liggende wippen mag niet ontbreken. Doorlopend is er ook een tentoonstelling over 60 jaar Veldkantkermis en er is ook een unieke vintage camping.

Alle info op www.veldkantkermis.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise