Tom Bosman kandidaat voor provincieraad

Tom Bosman (38) is kandidaat op de provincieraadslijst voor de SP.A in het district Halle-Vilvoorde. Bosman staat zestiende op de lijst van twintig, die getrokken wordt door de Vilvoordse schepen Fatima Lamarti.

Lijstduwer is Bruno Tobback, voorafgegaan voor Vlaams parlementslid Katia Segers en burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte. “Het provincieniveau heeft nog steeds een rol op het vlak van het gemeente overstijgend fietsbeleid, streektoerisme en werkgelegenheid. Daarom zegde ik toe”, aldus Bosman, die in Opwijk op de derde plaats staat van de Inzet-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. “Daar ligt mijn prioriteit.”

“Onze sterkte is dat wij geen rekening moeten houden met hogere partijbelangen. Als enige onafhankelijke partij kunnen we ons exclusief focussen op Opwijk.”

Tom Bosman volgde de plaatselijke politiek achter de schermen. Hij wil niet langer toeschouwer, maar actieve deelnemer zijn. “Zoals mijn grootvader, wijlen Jan Bosman.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk