Groen ook met Joke en Jonathan

Groen Opwijk heeft twee nieuwe kandidaten. Het gaat om twee jongeren: Joke Lasuy (21) en Jonathan Peeters (19).

Joke staat op de lijst omdat ze natuurbescherming en de strijd tegen milieuvervuiling zeer belangrijk vindt. Joke wil niet dat er nog meer bomen en bossen sneuvelen. Daarom wil ze dat Groen een stem heeft in de gemeenteraad en dat we samen van Opwijk een leuke en milieuvriendelijke gemeente maken.

Ook Jonathan heeft een duidelijke boodschap. Als jonge man met een handicap wil hij aandacht vragen voor meer toegankelijke straten, pleinen, winkels en diensten in ons dorp. Jonathan is zeer sportief, maar toch maakt de openbare infrastructuur (voetpaden, drempels, deuren, enz.) het hem helemaal niet gemakkelijk om zelfstandig op stap te gaan in Opwijk.

Om aan te tonen wat die problemen zijn, legde Groen met Jonathan en Joke de weg af van de muziekschool naar het Gemeentehuis. Het is duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is voor meer toegankelijke straten, pleinen, winkels en diensten in het dorp.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk