Jo Vally deelt moederdaggeschenken uit

Jo Vally viert veertig jaar op de planken en dat zal u misschien geweten hebben. Want de zanger deelde het voorbije weekend moederdaggeschenken in heel Vlaanderen uit.

Het moederdaggeschenk omvat een boeket bloemen, maar ook een ticket voor het concert ‘40 jaar Jo Vally’, op 6 oktober in het Kursaal in Oostende. “In totaal kregen we meer dan 150 bestellingen voor de moederdaggeschenken binnen”, vertelde de zanger net voor het moederdagweekend. “Zondag trek ik samen met mijn team door heel Vlaanderen om moeders gelukkig te maken. Ze krijgen niet alleen een boeket bloemen en een mooie zak, maar mogen op 6 oktober ook mijn uniek jubileumconcert met versterkt orkest in Oostende bijwonen. Nadien ga ik nog op tournee door Vlaanderen, al zullen die optredens met een kleinere bezetting gebracht worden.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise