Inzet doet het met vakbondsman en kattenpsychologe

Inzet heeft twee nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 gestrikt. Het zijn Eric Thomas (52), die in een groot distributiecentrum in Zellik werkt, waar hij al meer dan twintig jaar vakbondsafgevaardigde is. In het sociaal leven kende men hem als dj in jeugdhuis Nijdrop en de lokale vrije radio. Hij zetelde meer dan twintig jaar in het oudercomité van de gemeentelijke school De Boot. Nu is hij bestuurslid bij VTB Cultuur in Opwijk en hij is al sinds jaar en dag begaan met de Sint-Pauluspaardenprocessie, zodanig dat hij tot Pelgrim van Paulus aangesteld werd.

Magdalena Wauters (54) zet zich onvoorwaardelijk in voor dieren en dierenwelzijn. Ze heeft haar eigen erkend asiel voor honden en katten en ontpopte zich als kattenpsychologe. Voor haar moet er actief gewerkt worden aan de zwerfkattenproblematiek. “Samenleven met huisdieren moet voor iedereen aangenaam en aanvaardbaar blijven.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk