Marleen Coene is CD&V-kandidaat voor gemeenteraad

Marleen Coene (66) is één van de nieuwkomers bij de CD&V. Ze is adoptiemoeder van twee volwassen dochters. Zij is grootmoeder van een kleinzoon. Tot aan haar pensioen gaf ze les in het Vrij Katholiek Onderwijs (VKO). Ze staat bekend als een sociaal bewogen persoonlijkheid.

Ze werkte geruime tijd als vrijwilligster met kankerpatiënten in het Onze-Lieve-Vrouw-ziekenhuis van Aalst. Ze gaf les aan erkende vluchtelingen. Marleen Coene is kernlid van Femma, en lid van Pasar, KVLV, de Gezinsbond en De Zonnige Tuin. Men zal haar ook geregeld terugvinden als vrijwilligster in het woonzorgcentrum De Oase en in de gemeentelijke basisschool De Boot. “Ik wil met kleine, concrete en duidelijk haalbare doelen naar de verkiezingen trekken.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk