50 smaken grijs herdrukt

Het kookboek “Vijftig smaken grijs” dat door bewoners, familie en personeel van het woonzorgcentrum De Oase werd samengesteld en op 500 exemplaren werd gedrukt, was in een minimum van tijd uitverkocht.

Het boek werd zonet herdrukt op 200 exemplaren en kan nu opnieuw aangeschaft worden tegen de prijs van 10 euro. Met de opbrengst wordt materiaal aangekocht om mensen met dementie te helpen.

Het dementieteam van het rustoord nam vorig jaar het initiatief om vergeten gerechten van onder het stof te halen en herinneringen uit de keuken van weleer te herbeleven en opnieuw te laten proeven. Het eindresultaat mondde uit in een prachtig kookboek dat vooral door de senioren naar waarde geschat werd. Te koop bij het onthaal van De Oase, Kloosterstraat 75 (telefoon: 052-36.59.40).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk