Nieuw Jong VLD

Evelien Beeckman volgt Laura Cherretté op als voorzitter van Jong VLD Opwijk-Mazenzele. Jolien Jacobs vervangt Dorien Van Stappen als ondervoorzitter. Laura verhuist binnenkort naar Mechelen en Dorien stopt wegens persoonlijke redenen.

Beiden hebben verschillende jaren ervaring in jeugdbesturen.
Evelien is 27 jaar en was 15 jaar lid van KLJ Nijverseel, waarvan 5 jaar als hoofdleidster. De afgelopen tien jaar was ze ook lid van de gemeentelijke Jeugdraad in Opwijk, de voorbije drie jaar als voorzitter. Sinds 2014 is ze advocate en sinds november 2017 heeft Evelien een eigen advocatenkantoor in Opwijk.
Jolien is 25 jaar en was 14 jaar leidster van jeugdbeweging ’t Heiveld. Zij is woonbegeleidster bij vzw Zonnestraal in Lennik (een zorginstelling voor mensen met een beperking) Ze combineert dat met een opleiding “Sociaal werk”.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk