Vanessa volgt Eliane op achter toog

 
OPWIJK – Vanessa De Padua, afkomstig uit Droeshout, maar woonachtig in Opwijk, wordt de nieuwe uitbaatster van de cafetaria van het Gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk (in de volksmond beter bekend als Spechteshof) voor een termijn van 9 jaar.
Daarmee volgt ze Eliane Laurent op, die 26 jaar lang achter de toog van de cafetaria stond en er de job van huisbewaarder mee combineerde. (op bijgaande foto)
Het gemeentebestuur vindt beide jobs nu te zwaar. Eerlang wordt de procedure opgestart om een huisbewaarder te vinden. Vanessa De Pauda is een prille veertiger, heeft drie kinderen en geeft al 17 jaar les in het derde studiejaar van de basisschool De Vijverbeek van het Gemeenschapsonderwijs in Zellik.
“Ik sta graag in het onderwijs en ben mijn job niet beu, maar dit wilde ik al zo lang doen. Als creatieveling zal ik dan ook inspelen op de cultuurprogrammatie. Naar gelang de jaargetijden zal ik zowel een zomer- als een winterassortiment aanbieden in een vernieuwd interieur.” De heropening van de cafetaria is voorzien voor 1 februari 2018.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk