Dierenspeciaalzaak naast nieuwe Delhaize

Naast de nieuwe Delhaizewinkel langs de N47 in Nijverseel komt een vestiging van de dierenspeciaalzaak Maxi Zoo. De winkel opent in oktober.
Naast de nieuwe middelgrote Delhaizewinkel die in april openging, komt de 45ste Maxi Zoo-winkel in ons land over een oppervlakte van 400 m2. Maxi Zoo maakt deel uit van de groep Fressnapf, Europese marktleider inzake spullen voor huisdieren. De groep houdt meer dan 1.000 winkels open in 12 Europese landen en draait een omzet van 1,5 miljard euro per jaar.
“Het wordt niet onze grootste winkel in ons land”, zegt marketing-assistent Julie Dragon. “Maar de winkel zal wel worden ingericht volgens een nieuw concept en de afdelingen ‘Aqua’ en ‘Knaagdieren’ worden de modernste en grootste.”
“De nodige vergunningen zijn in ons bezit. Eerlang krijgen we de sleutels in handen¬†en kunnen we aan de inrichting van de winkel beginnen. Als alles volgens plan verloopt, openen we in oktober. In de winkel zullen drie mensen te werk gesteld worden. De opening zal gepaard gaan met een wedstrijd waarin we op zoek gaan naar het schattigste huisdier. De mensen mogen ons een foto doorsturen van hun favoriete dier. Zij maken kans op een waardebon.”
Met de komst van de dierenspeciaalzaak is de site nog niet helemaal ingevuld. De stoffenzaak Nostex die er vroeger gevestigd was en naar het industrieterrein in Lebbeke verhuisd is, komt niet meer terug. Op de verdieping wordt nog een winkelruimte van 800 m2 te huur aangeboden, waarvan 200m2 in terrasvorm.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk