17 kg muntjes voor Femke

Vrijdagavond trokken Prins Jenske (de nieuwe Prins Carnaval voor Opwijk), zijn medekandidaat Hannes en Nico en Kurt van De Gatspo√ęters naar Nijverseel om er een flinke spaarpot te overhandigen aan Femke De Pauw. Femke had uitgekeken naar hun bezoek als betrof het Sinterklaas en ERIK FEMKEZwarte Piet. En eigenlijk was het een beetje zo want Jenske en Hannes hadden een spaarpot mee met bijna 600 euro aan muntjes.

Die waren ingezameld tijdens één van de proeven van de prinsverkiezing. Bij weging kwam het indrukwekkende getal van 17 kg naar boven. Verzameld in een paar minuten tijd. Femke was niet alleen onder de indruk vaan het ingezamelde bedrag maar ook van de mooie pluimen op de hoed van de carnavalisten. Die maken zich intussen op voor het carnavalsweekend van 7 tot 10 april. Het beloven weer spetterende dagen te worden.

Ondertussen werkt de werkgroep Spaarpot voor Femke aan nieuwe initiatieven: een¬† verkoop van paaseitjes, een hondenwandeling en een dialectavond met toneel, muziek en po√ęzie. En in oktober volgt nog een grote wandeldag met optredens in en om het Hof Ten Hemelrijk.