Opwijk verkiest zijn prins

Zaterdag 18 februari heeft al wie carnaval in zijn hart draagt, afspraak in de Sint-Pauluszaal. De Gatspoëters organiseren er opnieuw de verkiezing van prins carnaval voor 2017. Twee prinsen nemen het tegen elkaar op: Hannes De Koster (de prins van vorig jaar) en Jens(ken) Vanderperren (de prins van het jaar daarvoor).

Prins Jensken en HannesUiteraard zullen Hannes en Jensken de volle steun krijgen van hun carnavalsvereniging. Hannes is de man van OKV Plankgaas, Jensen van OKV Stik in a gilé. Vanaf 20 uur kan de strijd tussen beide kandidaten losbarsten.

Met twee kleppers van kandidaten konden De Gatspoëters natuurlijk niet anders dan ook een klepper van het Vlaamse lied uit te nodigen: niemand minder dan polonaisekoning Steve Tielens. Of hij zijn Monique meebrengt, kunnen wij u jammer genoeg niet zeggen.