NEOS Opwijk start met een knaller

De kersverse NEOS afdeling startte met een druk bijgewoonde lezing van bioloog Dirk Draulans in het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijk. Dirk Draulans had het in zijn lezing “Dirk doet Darwin” over de evolutie van mensen en dieren en de manier waarop daar door de wetenschap wordt tegenaan gekeken. Niet minder dan 95 aandachtige luisteraars waren opgedaagd voor dit bijzondere evenement.

Voor de lezing was er even de tijd om een fotootje te maken van het bestuur met Dirk Draulans, bekend van televisie. Van links naar rechts zien we: Anny Hauwelaert, Joris Vermeir, Yvette Buyens, Lut Vranken, Dirk Draulans, Emma Vermeir, Lou Aerts, Philippe Quinart, Griet Van der Straeten, Robert Heyvaert en May Lay.

Gesterkt door het succes van zijn eersteling, broedt NEOS Opwijks al op nieuwe ideeën.