Gratis strooizout

Traditiegetrouw deelt de gemeente Opwijk voor de echte winter begint strooizout uit aan zijn bewoners. Per gezin is er een zakje van 10 kg strooitzout. Het zakje kan afgehaald worden mits voorleggen van een identiteitskaart. Het strooizout is ter beschikking op volgende data en locaties:

Maandag 5 december van 16u tot in GAC III te Mazenzele

Dinsdag 6 december van 16u tot 18u in de parochiezaal aan de kerk te Droeshout

Donderdag 8 december van 16u tot 18u in het familieheem achter de kerk te Nijverseel

Zaterdag 10 december van 9u tot 12u in De Loods, Doortstraat 2 te Opwijk-centrum

Om lange wachttijden te vermijden, vragen het gemeentebestuur een zakje af te halen in eigen parochie. Ben je zelf niet in staat om een zakje dooizout af te halen? Spreek dan uw familie, vrienden of buren aan om een zakje mee te brengen (identiteitskaart meegeven).