Benefiet Een hart voor Brenn

De hulpactie die het mogelijk moet maken dat Brenn (6), een jongetje met een beperking, dolfijntherapie kan volgen om te proberen zelfstandig te leren stappen, draait op volle toeren. De dolfijntherapie is gepland voor januari 2017. Maar nu zaterdag is er – naast de vele acties uit het verleden – een benefietavond in Brussegem.

In de gemeentelijke feestzaal is er een concertavond met Bart Kaëll, Raf Brusselmans (een dikke vriend van Brenn), The Magnet Coverband en DJ Joost. Maar ook Merchtem doet meer dan een duit in het zakje. De gemeente stelt de feestzaal gratis ter beschikking, Gembada stuurt zijn strafste dansers en Fons Meskens van Bugg’s Haute Coiffure (gekend van Het Kapsalon op Vier) treedt op als gastheer.

Met de opbrengst van deze benefietavond worden ook andere therapieën en hulpmiddelen bekostigd die Brenn zo doeltreffend mogelijke therapieën moeten verschaffen. De grote droom is dat de jongen zelfstandig zou kunnen stappen.

Benefiet Een hart voor Brenn, zaterdag 3 december vanaf 19 uur in de Gemeentelijke Feestzaal Brussegem, Kwekelaarstraat 4, Merchtem

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk