Voetbaloverzicht : Asse-Zellik A herfstkampioen

In derde klasse A duikt KVK Ninove na de 1-2 uitzege bij Pepingen de top 3 binnen. Schamp bracht de thuisploeg 1-0 voor maar KVK reageerde na de rust gevat. Dankzij 2 doelpunten van Junior pakten de bezoekers de volle buit en kunnen ze met gerust gemoed uitkijken naar de wedstrijd van volgende week tegen Ronse.

HO Wolvertem Merchtem verloor verleden week onverdiend van leider Wetteren maar werd op het veld van Lebbeke wel beloond voor de geleverde prestatie. Badi opende met het hoofd de score en Perrault stelde met zijn doelpunt de 0-2 zege veilig.

BOKA United aan de leiding

In eerste provinciale kenden onze ploegen een offday. KFC Strombeek verloor met 3-1 op het veld van Sporting Bruxelles terwijl VK Liedekerke tegen een smadelijke 1-0 nederlaag aankeek op bezoek bij rode lantaarn Grez-Doiceau. FC Borght speelde 2-2 gelijk tegen Bierbeek en blijft op de zevende plaats geparkeerd.

BOKA United behoudt na de 2-0 zege tegen SK Leeuw de koppositie in tweede provinciale A. Cassenaer scoorde de 1-0, Delvael maakte na rust de klus af.Ternat kwam in eigen huis niet verder dan 1-1 gelijkspel tegen Huldenberg. KFC Meise kwam op het veld van Melsbroek 2-0 achter maar sleepte toch nog een punt uit de brand na doelpunten van Verhaegen en Saibari. Wambeek had genoeg aan een laat doelpunt van Thiebaut om Machelen over de knie te leggen.

Asse-Zellik A herfstkampioen

Na de 0-2 derbyzege tegen Mollem telt koploper Asse-Zellik A al 8 punten meer dan eerste achtervolger Mazenzele-Opwijk A. Op het synthetische veld van Mollem nam invaller De Cooman beide doelpunten voor zijn rekening.

In derde provinciale C eindigde de topper tussen Beersel en Lennik op een brilscore. Beide ploegen maakten aanspraak op de zege maar faalden in de zone van de waarheid. Hekelgem won de zespuntenwedstrijd van Essene met 2-1. Buys maakte op het uur de 1-0 maar Annoot bracht Essene tien minuten voor tijd langzij. De thuisploeg trok via een doelpunt van Pyck uiteindelijk aan het langste eind. Zuun A domineerde Eizeringen op alle vlakken en won ruim met 1-6. Zinga scoorde twee keer.

Spektakel in Asse-Zellik B – Mazenzele Opwijk B

Asse-Zellik B liep uit tot 4-1 maar in een dolle slotfase kwam de leider alsnog gelijk via Ndilu, Berisha en Dupont. Toekomst Relegem B won eenvoudig met 2-0 van Hekelgem B na treffers van Wouters en De  Smedt. KFC Meise omzeilde de gevaarlijke klip naar Delta Londerzeel B en won verrassend genoeg met 0-5.

Topartikels bij Goeiedag.be